Астуриялық стильдегі балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Басты пияз - 20 г, сары май. - 30 г, ұн - 10 г, су - 50 г, ақ шарап - 60 г, шоколад - 3 г, треска немесе на-вага - 250 г, шампиньондар - 20 г, даршын, қалампыр, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: испанша) Пиязды ұсақтап турап, көрсетілген мөлшердегі сары майдың жартысына салып жібереді. Өткізуді жалғастыра отырып, ұн қосылады, содан кейін су мұқият құйылады және түйіршіктер болмауы үшін мұқият араластырылады. Шарап, үгітілген шоколад, қалампыр, даршын, тұз, бұрыш қосыңыз. Маймен майланған отқа төзімді жалпақ ыдысқа кесектерге кесілген балық салынады, тұздықпен құйылады және баяу отта бұқтырылады. Саңырауқұлақтар тазартылады, майдалап туралады, майдың қалған бөлігінде бұқтырылады және қызмет етерден 10 минут бұрын балықпен бірге ыдысқа енгізіледі. Бөлек, қайнатылған дәмделген күріш беріледі.