Аргентиналық стильдегі әтеш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Әтештің ұшасы 1500, сәбіз 30, балдыркөк 30, пияз 30, сары май 120, ұн 75, спаржа 1000, жасыл бұршақ 300, жұмыртқа 2 дана., кілегей 200, тұз.
Сипаттамасы Майлы әтештің ұшасы суық сумен құйылады, су қайнатылады, көбік алынады, пияз, сәбіз, балдыркөк қойылады, дәміне қарай тұздалады және баяу отта қайнатылады. Ұнды сары майға салып, сорпамен сұйылтады, веселкамен үздіксіз араластырады, кілегей немесе сүт құйып, тұздайды, тұздықты оттан алады, сары маймен, лимон шырынын, жұмыртқаның сарысын қосып, сүзеді. Пісірілген әтешті табаққа салып, бөліктерге бөліп, үстіне пісірілген ақ тұздық құйып, үстіне қайнатылған спаржа, майға қайнатылған қайнатылған жасыл бұршақ және жасыл салат салады.