Аргентиналық стильдегі әтеш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Әтештің ұшасы 1500
сәбіз 30
балдыркөк 30
пияз 30
сары май 120
ұн 75
спаржа 1000
жасыл бұршақ 300
жұмыртқа 2 дана.
кілегей 200
тұз.
сәбіз 30
балдыркөк 30
пияз 30
сары май 120
ұн 75
спаржа 1000
жасыл бұршақ 300
жұмыртқа 2 дана.
кілегей 200
тұз.
Сипаттамасы Майлы әтештің ұшасы суық сумен құйылады, су қайнатылады, көбік алынады, пияз, сәбіз, балдыркөк қойылады, дәміне қарай тұздалады және баяу отта қайнатылады. Ұнды сары майға салып, сорпамен сұйылтады, веселкамен үздіксіз араластырады, кілегей немесе сүт құйып, тұздайды, тұздықты оттан алады, сары маймен, лимон шырынын, жұмыртқаның сарысын қосып, сүзеді. Пісірілген әтешті табаққа салып, бөліктерге бөліп, үстіне пісірілген ақ тұздық құйып, үстіне қайнатылған спаржа, майға қайнатылған қайнатылған жасыл бұршақ және жасыл салат салады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Аргентиналық стильдегі әтеш пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Әтештің ұшасы 1500, сәбіз 30, балдыркөк 30, пияз 30, сары май 120, ұн 75, спаржа 1000, жасыл бұршақ 300, жұмыртқа 2 дана., кілегей 200, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz