Құрғақ тосап дайындау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кез келген жеміс қолайлы - қарлыған, шие, өрік, тіпті құлпынай (шие мен өріктің тұқымын алып тастау керек). Алдымен қант шәрбатын дайындау керек. Ол үшін 800 г қантты 1 литр суда ерітіп, қайнатыңыз.Ол үшін 800 г қантты 1 литр суда ерітіп, қайнатыңыз. Дайындалған жемістер қайнаған қант шәрбатына батырылады және шамамен 10 минут қайнатылады. Содан кейін біз жемістерді дуршлагқа тастаймыз және сиропты толығымен ағызып жібереміз. Жемістерді пісіру парағына жайып, пеште кептіреміз (35-45ш), Олардың беті жақсы кептірілген кезде (жемістер жеткілікті серпімді болуы керек), құрғақ джемді шыны ыдыстарға салып, мықтап жабамыз. Мұндай джем пирогтарға арналған керемет толтырғыш болып табылады, сіз одан компот жасай аласыз, тортты безендіре аласыз, және жалпы алғанда, бұл балаларға арналған нәзіктік және ең болмағанда кәмпиттерді алмастырады.