Маринадталған саңырауқұлақтар-2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 литрлік банка үшін: 2 ас қасық қант, 1/2 литр судан сәл аз, ірі 1 ас қасық тұз (ірі - міндетті түрде, әйтпесе саңырауқұлақтар жұмсақ болады), лавр жапырағы, хош иісті бұрыш, қалампыр (бірнеше бөлік), 4 ас қасық сірке суы, саңырауқұлақтар (тазартылған, жуылған және туралған) Маринадты 5 минут қайнатыңыз. Ең дұрысы, алдымен аяқтарды қойып, 5 минут қайнатыңыз, содан кейін қақпақтарды. Барлығы 20 минут пісіріңіз (қайнаған сәттен бастап). Стерильденген банкаларға құйыңыз және қақпақтармен жабыңыз. (сірке суының бір бөлігін қайнатуға болмайды, бірақ жабу алдында банкаға қосуға болады. Ең бастысы, оны қосуды ұмытпау керек) Шындығында, саңырауқұлақтарды ауаға қол жеткізбей айналдыру қауіпті деп саналады. Идеал опция - бұрандалы қақпақтары бар банкалар. Бөлме температурасында да жақсы тұрады.