Консервіленген қызанақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 1 тәсіл. 3 банка үшін 3 литр - 5 литр су, 1 стакан қант, 0,5 кесе тұз, 1 стакан сірке суы.
Сипаттамасы Қызанақ қыздырылған кезде жарылып кетпес үшін, әр жемісті сабақтың орналасқан жерінде шаншу керек. Қызанақтарды дәмдеуіштермен бірге банкаларға салыңыз, 5 минут қайнаған суға құйыңыз, су ағызылады және контейнердің шетіне қайнаған тұздық құйылады. 2 тәсіл. 3 шай қасық тұз, 5 шай қасық қант, 80 мл 6% сірке суы 3 литрлік ыдысқа құйылады және қайнаған сумен құйылады.