Қара қытайлық ағаш саңырауқұлақтарын сіңдіру
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Егер сізде кеспе саңырауқұлағы муер болса, мысалы, жұқа - кеспе сияқты пайдаланыңыз. Кесіп, сорпаға салыңыз немесе гарнирдің орнына қолданыңыз. Тұтас саңырауқұлақты толтыруға және қуыруға/бұқтыруға болады. Тек толық ісіну үшін оларды қайнаған сумен қайнату жеткіліксіз. Алдымен суық сумен шаю керек, сосын жылы сумен (шамамен 40 С) құйып, 1-2 сағатқа қою керек, содан кейін сұрыптап, қайтадан суық қайнаған суға құйып, тоңазытқышқа бір -екі тәулікке қою керек. төменгі сөреде. Сонда муер өзінің нақты мөлшеріне дейін ашылады - ол кептірілген саңырауқұлақтың көлемімен салыстырғанда он есе ұлғаяды және жұмсақтыққа ие болады, егер сіз оны күйдірсеңіз болмайды. Муер ақ түсті - дәмді, содан кейін иньер деп аталады, сонымен қатар сары және қара. Егер бұл сянгу саңырауқұлағы болса, онда ісінген кезде ол тек үш есе үлкейіп, қолшатыр тәрізді болады. Бірақ мен қара сянгуды ешқашан көрген емеспін.