Қысқы борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12586-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы Технология бірдей, тек қызылшамен бірге сіз бір стақан бұршақ саласыз, оны алдымен түнде жібіту керек. Қалғанының бәрін бұршақ дайын болған кезде қою керек . Қызанақтың орнына қызанақ шырыны, кесе, 150 гр болады (немесе томат пастасы, ас қасықтан сол мөлшерде жылы қайнаған суға сұйылтыңыз). Қырыққабат бұл ашытылған борщ үшін қажет, мен онымен білмеймін, егер сіз өзіңізді жақсы ашытсаңыз, егер жоқ болса... Мен Мәскеуде сірке суымен емес, базардан сатып аламын, атап айтқанда ашытылған. Сіз сондай-ақ ақ, құрғақ саңырауқұлақтарды ала аласыз. Содан кейін оларды да алдын ала жібітіңіз - түні бойы жібітіп, бұршақтармен бірге қойыңыз. Кез келген вариация қолайлы. Айтпақшы, егер ең жақын 100 метрде шошқа майы байқалмаса, онсыз жасаңыз, сіз жай ғана майдалап туралған сарымсақты картоппен біріктіресіз (және көптеген адамдар холестеринге байланысты шошқа майын ұнатпайды). Борщ әдемі, қалың болуы керек және ингредиенттер ондағы жеке-жеке күрт сезілмеуі керек. Егер жүйелілік сақталса, солай болады. Мен егжей-тегжейлі жазамын, өйткені кейін көбі "киіз ет, сен қандай да бір сырыңды жасырдың, дәмі жақсырақ" дейді. Иә, мұндай борщ үшін мұндай пампушкалар, ашытқы қамырынан жасалған кішкене орамдар пісіріліп, сарымсақпен сүртіледі. Мен пісірмеймін, бірақ мен қарапайым нан ұсынамын, өте жақсы қара. Мен сондай-ақ жасыл борщты мүлдем дайындаймын, тек қырыққабаттың орнына туралған қымыздық пен майдалап туралған қайнатылған жұмыртқаны саламын (оның ең соңғысы, дайын борщқа салуға болады, жұмыртқаны жарып, қайнаған борщқа құйып, араластыра аласыз, және дереу өшіріңіз). Толығымен жасыл болу үшін таматтарды қоюға болмайды.