Суға малынған қаражидек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг лингонберри, 300 г қант, 300 г су.
Сипаттамасы Лингонберри, егер олар өте піспеген болса, пісу үшін 2-3 күн жылы жерге қойыңыз, содан кейін сұрыптаңыз, қара және шіріген жидектерді алып тастаңыз, суық сумен шайыңыз және елекке тастаңыз. Жуылған лингонниктерді шыны немесе сазды ыдыстарға салыңыз. Сиропты қант толығымен ерігенше және бірінші қайнағанша пісіріңіз, салқындатыңыз және онымен жидектерді құйыңыз. Сироппен толтырылған ыдыстарды пергаментпен мықтап байлаңыз немесе қақпақпен жабыңыз және салқын жерде сақтаңыз.