"Венера" жеміс салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 г шие, 200 г сары және қызғылт тәтті шие, 100 г бақша құлпынайы, апельсин, лимон, 100 г жаңғақ дәндері, 2 ас қасық қант ұнтағы.
Сипаттамасы Жидектерді жуыңыз, сабақтарынан тазалаңыз. Апельсинді қабығынан тазалаңыз, кесектерге бөліңіз. Кесектерді екіге бөліп, тұқымдарды алып тастаңыз. Барлығын біріктіріңіз, жаңғақ дәндерін қосыңыз. Қант ұнтағына себіңіз, лимон шырынын себіңіз. Тоңазытқышқа бір сағатқа қойыңыз. Десертке шырын немесе жеміс коктейльімен бірге қызмет етіңіз.