Суға малынған қаражидек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сироп үшін - 1 литр су, 2 ас қасық. қасық қант және 0,5 шай қасық тұз Жидектер сұрыпталады, суық сумен жуылады, дайындалған ыдысқа (шыны немесе эмальданған) құйылады, шайқалады және қайнатылған салқындатылған сумен немесе сироппен құйылады (1 литр су үшін - 2 ас қасық) қант және 0,5 шай қасық тұз), отқа қойылады, қайнатылады және салқындатылады. Сұйықтық (Су немесе сироп) тек жидектерді жабуы керек. Дәмін жақсарту үшін лингонберді Антонов алмасымен сулауға, хош иісті бұрыш, даршын қосуға болады. Суға малынған лингонжидектерді салқын жерде сақтау керек, бұл ет және балық тағамдарына арналған дәмді және әдемі гарнир, сонымен қатар винегрет пен салаттарға қосуға болады. Тұтынудан бірнеше сағат бұрын суланған лингонникке дәміне қарай қант қосуға болады.