Қант шәрбатына малынған мүкжидек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сироп үшін: 4 ас қасық. қант қасықтары, 0,5 шай қасық тұз, 1 литр су Мүкжидек жоғарыда көрсетілгендей дайындалады. Банкаларды немесе эмальданған ыдыстарды толтырыңыз. Сиропты қайнатады, салқындатады және жидектер үстіне құяды. Қаласаңыз, мүкжидекке кішкене Антонов алмасын, сондай-ақ дәмдеуіштерді - даршын, қалампыр және хош иісті бұрыш салуға болады. Осылайша дайындалған мүкжидек ет және балық тағамдарына дәмдеуіш ретінде пайдаланылады, сонымен қатар винегрет пен салаттарға қосылады.