Венгр тіліндегі картоп погачтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г картоп, 400 г сары май, 800 г ұн, 6-8 шикі жұмыртқаның сарысы, 4 ас қасық қаймақ, тұз. Сары майды ұнмен сүртіңіз, сарысы, қаймақ және қайнатылған картоппен араластырыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз. Қамырды жақсылап илеңіз, үш рет жайыңыз, орап, әр жолы суық жерге 30 минутқа қойыңыз. Соңғы рет кішкентай саусақтың қалыңдығымен жайып, дөңгелектерге бөліп, оларды тағы 300 минут ұстаңыз және жұмыртқамен майлаңыз. Орташа отта пеш. Ыстық күйінде қызмет етіңіз.