ф жасалған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ет сорпасы - 400 г, фрикаделькалар үшін: сиыр еті - 75 г, су - 10 г, сары май - 5 г, пияз - 8 г, жұмыртқа - 4 г, тұз, бұрыш. Етті ет тартқыштан бірнеше рет өткізіңіз, майдалап туралған пиязбен, жұмсартылған сары маймен, шикі жұмыртқамен, тұзбен, бұрышпен араластырыңыз (10-12 г суық су құюға болады). Котлеттерді 8-10 г шарлар түрінде кесіңіз де, сорпада немесе тұзды суда 5-6 минут қайнатыңыз. Котлеттерді сорпада су моншасында сақтау керек. Қызмет көрсету кезінде котлеттерді табаққа салыңыз да, сорпамен жабыңыз.