Ірімшік қыртысындағы үйректің төс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 2 дана үйрек төсінің филесі (әрқайсысы 400 г), тұз, жаңа ұнтақталған ақ бұрыш, Тостқа арналған 3 тілім нан, шөптер қосылған 200 г жұмсақ ірімшік 1. Теріні филеден бөліп, орташа отта май ерігенше жабыспайтын жабыны бар табада қуырыңыз. Теріні табадан алыңыз. 2. Етті қыздырылған майға салыңыз да, жоғары отта әр жағынан 1 минут қуырыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. 3. Пешті 200-ге дейін қыздырыңыз". Нанның қабығын кесіп, етін езіп, ірімшікпен араластырыңыз. Филе үстіне біркелкі қабатқа жайыңыз. 4. Үйректің төсін пісіру қағазымен қапталған пісірме табаққа салыңыз да, 10 минут бойы аздап қызартыңыз. Пешті өшіріп, ондағы етті тағы 5 минутқа қалдырыңыз. 5. Қызмет көрсетер алдында тілімдерге кесіңіз. Саңырауқұлақтар мен қуырылған картоп қосылған қайнатылған сәбіз етпен жақсы үйлеседі.