Қара өрік қосылған кілегейлі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер тауық 1 дана. пияз 3-4 дана. алхоры 100 г. кілегей 1-1,5 кесе
Сипаттамасы Тауықты (немесе жақсырақ тауықты) кішкене бөліктерге бөліңіз. Жартылай дайын болғанға дейін қуырыңыз. Пиязды тураңыз, соғұрлым жақсы. Жартылай қуырылған тауық етін осы пиязбен жауып, қақпағын жауып, баяу отта тағы 10-15 минутқа қалдырыңыз. Содан кейін алдын ала суланған және шұңқырлы қара өрікті қосып, араластырып, кілегей құйыңыз. Он бес минут бойы баяу отта қайнатыңыз.