Үй стиліндегі балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ұзындығы 15 см-ге дейін өңделген, іші тазартылған, желбезектері алынған балықты дәміне қарай тұздалған сүтке 20-30 минут салып, сосын алып тастап, майлықпен кептіріңіз. Балықтың іші мен сыртын бұрыш, қант және тұзбен сүртіңіз, ұнға салып, жартылай дайын болғанша қуырыңыз. Балықты терең табаға салыңыз, қаймақ құйыңыз және қыздырылған пешке салыңыз. 10 минуттан кейін майдалап туралған пиязды салып, қайтадан пешке (230") салып, дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Пісірілген немесе пісірілген картопты балықпен бірге ұсыныңыз.