Пісірілген картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг картопты щеткамен мұқият жуыңыз. Пешті 150 градусқа дейін қыздырып, картопты дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісірілген картопты екіге бөліңіз, қабығын бүтін күйінде қалдырып, етін қасықпен әр жартысынан алыңыз. Целлюлозаны кастрюльге салыңыз, 60 г сары май, бірнеше қасық сүт, тұз қосып, шайқаңыз. Пюрені картоптың жартысына салып, қаймақпен майлап, ыстық пешке 10-15 минутқа қойыңыз. Бұл ет үшін тамаша гарнир. Қабығымен бірге жеуге болады.