Пале картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер (2 порция) Тарату: бір фунт картоп, 25 г сары май, 2 ас қасық үгітілген ірімшік, 100 г қаймақ, мускат жаңғағы, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Ірі, біркелкі картопты жуыңыз, фольгаға ораңыз және пеште жұмсақ болғанша пісіріңіз. Қабығын аршып, целлюлозаны езіп, үгітілген ірімшік пен дәмдеуіштермен араластырыңыз (дәміне қарай), балшықтан немесе глазурленген шойын ыдысқа салыңыз, қаймақ құйыңыз, орташа қыздырылған пешке 10-15 минутқа қойыңыз.