Плэчинте молдовеняске (Молдова тіліндегі пирог)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамыр үшін: бидай ұны 60, жұмыртқа 1/5 дана, тартылған ет үшін: ірімшік 30, картоп 75, Ұлыбритания 15, гидрогир 10, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Ашытқысыз қамырды жайып, үстіне фаршты салады, қабаттың шеттерін біріктіреді және қысады. Торт жұмыртқамен майланған және пісірілген. Фаршты келесідей етіп дайындайды: қайнатылған картопты ірімшікпен бірге ет тартқыштан өткізеді, оған пияз, тұз, бұрыш қосып, массаны илейді.