Хитчин (кәстрөл)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қамыр үшін: ұн 150
маргарин 60
қант 3
су 60
тұз
тартылған ет үшін: картоп 100
ірімшік 50.
маргарин 60
қант 3
су 60
тұз
тартылған ет үшін: картоп 100
ірімшік 50.
Сипаттамасы Ашытқысыз қамыр иленеді, кесек ірі кесектерге бөлінеді, кесе түрінде пішінделеді, тартылған ет ойықтарға салынады, шеттері қысылып, бұйымдар табаның көлеміне қарай жіңішке жайылады. Фаршты ет тартқыштан өткізілген картоп пен балқар ірімшігінен дайындайды. Кобиялық ірімшікті де қолдануға болады. Хитчиндер пісіріліп, үйіліп, маймен майланған. 4-6 бөлікке кесіп, май немесе қаймақ құйып, қызмет етеді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Хитчин (кәстрөл) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қамыр үшін: ұн 150, маргарин 60, қант 3, су 60, тұз, тартылған ет үшін: картоп 100, ірімшік 50.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz