Алма қосылған струдель - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Толтыру үшін: алма - 650 г, қант - 60 г, нан су хари - 50 г, ванилин, даршын, қант ұнтағы - 25 г.
Сипаттамасы Ұн - 200 г, сары май - 65 г, өсімдік майы - 15 мл, тұз. Сары май, су және тұз қосылған ұннан қамыр илеп, майлықпен жауып, 30 минутқа қоямыз. Қамырды ұн себілген тақтаға немесе майлыққа жайып, жұқалап жайып, аздап кептіруге қалдырыңыз, содан кейін өсімдік майымен себіңіз. Теріден тазартылған алмаларды үккіштен өткізіңіз. Крекер, қант, ванилин және ұнтақталған даршын қосыңыз. Толтырманы жайылған қамырдың үстіне біркелкі қабатқа жайып, шеттерін ішке қарай бүктеп, орамға орап, майланған пісірме табаққа салыңыз. Струдельді өсімдік майымен майлап, орташа отта пісіріңіз. Қызарған кезде пештен алыңыз, бөліктерге бөліп, қант ұнтағына себіңіз. Ыстық немесе салқын түрде қызмет етіңіз.