Шие қосылған струдель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Ұн - 200 г
сары май - 65 г
өсімдік майы - 15 мл
тұз. Толтыру үшін: шие - 1 кг
қант - 75 г
нан үгіндісі - 60 г
ванилин
даршын
қант ұнтағы - 25 г.
сары май - 65 г
өсімдік майы - 15 мл
тұз. Толтыру үшін: шие - 1 кг
қант - 75 г
нан үгіндісі - 60 г
ванилин
даршын
қант ұнтағы - 25 г.
Сипаттамасы Ұннан, майдан, судан және тұздан қамыр илеп, майлықпен жауып, 30 минутқа қалдырыңыз. Жұқа параққа жайыңыз, кептіру үшін сәл қалдырыңыз, содан кейін өсімдік майымен себіңіз. Толтырманы бөлек дайындаңыз: шиеден тұқымдарды алып тастаңыз, қант, нан үгіндісі себіңіз, ванилин мен ұнтақталған даршын қосыңыз. Барлығын абайлап араластырыңыз, жайылған қамырдың үстіне біркелкі қабатқа жайыңыз. Қамырдың шеттерін ішке қарай бүктеп, орамға айналдырыңыз. Пісіру парағына салыңыз, өсімдік майымен майлаңыз және орташа отта пісіріңіз. Струдель қызарған кезде пештен шығарып, суытып, бөліктерге бөліп, қант ұнтағына себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шие қосылған струдель пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Из продуктов вам понадобятся Ұн - 200 г, сары май - 65 г, өсімдік майы - 15 мл, тұз. Толтыру үшін: шие - 1 кг, қант - 75 г, нан үгіндісі - 60 г, ванилин, даршын, қант ұнтағы - 25 г.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz