Алхоры қосылған струдель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Ұн - 250 г, сары май - 70 г, өсімдік майы - 20 мл, қара өрік - 1 кг, қант - 50 г, нан үгіндісі - 50 г, бір жұмыртқа, ванилин, даршын, қант ұнтағы - 25 г, тұз.
Сипаттамасы Ұннан, майдан, тұздан және судан қамыр илеп, майлықпен жауып, 30 минутқа қалдырыңыз. Қамырды жұқалап жайыңыз, аздап кептіруге қалдырыңыз, өсімдік майымен себіңіз. Жайылған қамырдың ортасына қант, нан үгіндісі, ваниль, даршын және бір жұмыртқа қосылған шұңқырлы қара өріктен алдын ала дайындалған салманы біркелкі қабатқа салып, қамырдың шеттерін ішке қаратып, оны орамға айналдырыңыз. Струдельді майланған пісірме табаққа салыңыз, өсімдік майымен майлаңыз және орташа отта пісіріңіз. Салқындатылған струдельді бөліктерге бөліп, қант ұнтағына себіңіз.