Сүзбе қосылған струдель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Толтыру үшін: сүзбе - 350 г, қант - 60 г, ұн - 40 г, 2 жұмыртқа, ванилин, 1 лимон қабығы, қант ұнтағы.
Сипаттамасы Ұн - 200 г, сары май - 65 г, өсімдік майы - 15 мл, тұз. Ұннан, майдан, судан және тұздан қамыр илеп, 30 минутқа қалдырыңыз. Қамырды ұн себілген майлыққа жайып, жұқалап жайып, кептіру үшін бірнеше минутқа қалдырыңыз, содан кейін өсімдік майымен себіңіз. Сүзбені қант, ұн, жұмыртқа, ваниль және лимон қабығымен жақсылап араластырып, салманы дайындаңыз. Толтырманы жайылған қамырдың үстіне біркелкі жайып, қамырдың шеттерін ішке қарай бүктеп, орамға айналдырыңыз. Струдельді пісірме табаққа салыңыз, өсімдік майымен майлаңыз және орташа отта пісіріңіз. Дайын струдельді бөліктерге бөліп, қант ұнтағына себіңіз. Қажет болса, ыстық немесе салқын түрде қызмет етіңіз.