Цепелинай (Картоптан жасалған зразалар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шикі картоп 240
пісірілген картоп 55
тұз 1
5
тартылған ет үшін: сиыр еті 60
немесе шошқа еті 50
шошқа майы 5
пияз 10
су 5
бұрыш
тұз.
пісірілген картоп 55
тұз 1
5
тартылған ет үшін: сиыр еті 60
немесе шошқа еті 50
шошқа майы 5
пияз 10
су 5
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Шикі картоп тазартылады, үгітіледі және сығылады, қайнатылған картоп тазартылады және езіледі. Шикі және қайнатылған картопты біріктіріп, тұздап, араластырады. Алынған массаны дөңгелек кеселерге бөліп, ішіне тартылған етті салады, содан кейін ұзынша шарлар пішінделіп, тұзды суға 20-25 минут қайнатады. Ұсақталған ет келесідей дайындалады: ет тартқыштан өткізіліп, қуырылған пияз, дәмдеуіштер, тұз, сумен араластырылады. Шошқа етінің қабығы мен қуырылған пияз қосылған тағамға қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Цепелинай (Картоптан жасалған зразалар) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шикі картоп 240, пісірілген картоп 55, тұз 1,5, тартылған ет үшін: сиыр еті 60, немесе шошқа еті 50, шошқа майы 5, пияз 10, су 5, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
