Ет қосылған картоп крокеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Картоп 400
жұмыртқа 1/2 дана.
шошқа еті 90
пияз 40
еріген сары май 20
бидай ұны 10
крекер 20
қаймақ 25
тұз.
жұмыртқа 1/2 дана.
шошқа еті 90
пияз 40
еріген сары май 20
бидай ұны 10
крекер 20
қаймақ 25
тұз.
Сипаттамасы Шикі картопты үккіштен өткізіп, сығып, шикі жұмыртқамен біріктіреді. Массаны тұздайды және илейді. Одан жасалған шарлар шикі шошқа етімен толтырылады, ет тартқыштан тұз, бұрыш және қуырылған пияз қосылған. Крокеттер ұнға пісіріледі, жұмыртқаға суланады, нан үгінділеріне оралады, қуырылады, қуырылған табаға салынады, үстіне май құйылады және бұқтырылады. Қаймақпен ыстық күйінде беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ет қосылған картоп крокеттері пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Картоп 400, жұмыртқа 1/2 дана., шошқа еті 90, пияз 40, еріген сары май 20, бидай ұны 10, крекер 20, қаймақ 25, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz