Аңшылық зраздары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті 110, тартылған ет үшін: шұжықтар 20, ысталған шошқа еті 15, кептірілген саңырауқұлақтар 10, пияз 10, жануарлар майы 10, қызыл тұздық 75, картоп 150, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Етті ет тартқыштан өткізіп, тұз бен бұрыш қосып дәмдейді. Массадан пирожныйлар пішінделеді, тартылған ет оларға оралады, содан кейін қуырылады. Фаршты туралған шұжықтардан, қайнатылған кептірілген саңырауқұлақтардан, шошқа етінен және қуырылған пияздан дайындайды. Зразаға қызыл тұздықтың астында қызмет етеді. Гарнир - картоп.