Жұмыртқада пісірілген саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер маринадталған саңырауқұлақтар 300 г, жұмыртқа 5, консервіленген жасыл бұршақ 1/2 кесе, өсімдік майы 1/2 кесе, пияз 1, сүт 1/2 кесе, бұрыш, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды маринадтан алыңыз, жолақтарға кесіңіз, туралған пиязбен бірге қыздырылған табада 5-7 минут қуырыңыз, тұз себіңіз, бұршақ қосыңыз. Жұмыртқаны көбік пайда болғанша шайқаңыз, үздіксіз араластыра отырып, оларға біртіндеп сүт құйыңыз. Алынған қоспамен саңырауқұлақтарды құйып, оларды алдын ала қыздырылған пешке 10-15 минутқа қойыңыз. Үстелге ыдысты ыстық күйінде беріңіз.