Қамырға қуырылған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Құрамы: 20 құрғақ ақ саңырауқұлақ, 0,5 кесе квас, сыра немесе су, 2 шай қасық күнбағыс майы + 0,25 кесе қуыруға арналған май, 0,25 шай қасық тұз, 2-3 ас қасық ұн, 3 лавр жапырағы, 8 бұршақ қара бұрыш.
Сипаттамасы Дайындау: Құрғақ саңырауқұлақтарды лавр жапырағы мен бұрыш қосылған 0,5 литр суда қайнатыңыз (сорпаны сорпаға қолдану үшін). Саңырауқұлақтарды құрғатыңыз. Квас, күнбағыс майы, тұз және ұннан сұйық қамыр жасау үшін. Оған дайындалған саңырауқұлақтарды батырып, табада майға қуырыңыз.