Көксеркеге арналған құлақшалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Олар ет салмасы бар ашытқысыз қамырдан дайындалады. Олардың пішіні үшбұрыш тәрізді. Қамыр үшін: ұн 1 кесе, жұмыртқа 1, су 1/4 кесе. Тартылған ет үшін: шошқа еті 160 г, бекон 80 г, дәміне қарай тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Қамырды илеңіз, оны жіңішке етіп жайыңыз және 4х4 см квадраттарға кесіңіз. Ет пен беконнан тартылған етті пісіріп, оны әр шаршының ортасына жайыңыз. Квадраттарды үшбұрышқа айналдырыңыз, шеттерін жақсылап басыңыз. Құлақтарды қайнаған суға қайнатыңыз, содан кейін ыстық қырыққабат сорпасы бар табақтарға салыңыз. Сорпалармен бірге жарма, пирогтар, ірімшіктер, кулебяктар да беріледі. Сіз оларды дайындауға арналған рецепттерді осы кітаптың тиісті бөлімдерінен таба аласыз