Барак-чучвара (Тұшпара)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тартылған ет үшін: сиыр еті 110
су 30
пияз 40
ұнтақталған қара бұрыш 1
тұз
қамырға: бидай ұны 100
су 30
қышқыл сүт 30
ұнтақталған қызыл бұрыш
шөптер
тұз.
су 30
пияз 40
ұнтақталған қара бұрыш 1
тұз
қамырға: бидай ұны 100
су 30
қышқыл сүт 30
ұнтақталған қызыл бұрыш
шөптер
тұз.
Сипаттамасы Етті пиязбен бірге ет тартқыштан өткізіп, сумен, тұзбен, бұрышпен араластырады. Ашытқысыз қамырды қалыңдығы 1-2 мм қабатқа жайып, төртбұрыштап турайды (30х30 мм), үстіне тартылған етті салып, шеттерін қысады. Қызмет көрсетер алдында тұшпара сорпада қайнатылады, қышқыл сүтпен, қызыл бұрышпен дәмделеді және шөптерге себіледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Барак-чучвара (Тұшпара) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тартылған ет үшін: сиыр еті 110, су 30, пияз 40, ұнтақталған қара бұрыш 1, тұз, қамырға: бидай ұны 100, су 30, қышқыл сүт 30, ұнтақталған қызыл бұрыш, шөптер, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz