Дюшбера (Тұшпара)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Қой еті 110
пияз 20
кинза 15
бидай ұны 40
жұмыртқа 1/4 дана.
шарап сірке суы 10
сарымсақ 3
кептірілген жалбыз 1
ұнтақталған бұрыш 0
1
тұз.
пияз 20
кинза 15
бидай ұны 40
жұмыртқа 1/4 дана.
шарап сірке суы 10
сарымсақ 3
кептірілген жалбыз 1
ұнтақталған бұрыш 0
1
тұз.
Сипаттамасы Қойды ет тартқыштан өткізіп, ұн, тұз, бұрышпен біріктіреді. Ашытқысыз қамырды қалыңдығы 1-1,5 мм қабатқа жайып, тең төртбұрыштап турап, тұшпара пішіндейді, оны қызмет етер алдында сорпада қайнатады және кептірілген жалбызға себеді. Шарап сірке суы немесе сарымсақ сірке суы бөлек беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Дюшбера (Тұшпара) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 110, пияз 20, кинза 15, бидай ұны 40, жұмыртқа 1/4 дана., шарап сірке суы 10, сарымсақ 3, кептірілген жалбыз 1, ұнтақталған бұрыш 0,1, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz