Ағылшын тілінде қуырылған қаз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қаз 2000, ішкі май 250, ақ нан (сығылған) 250, пияз 200, жұмыртқа 3 дана., ақжелкен 10, шалфей 2, насыбайгүл 1, бұрыш 0,5, тұз.
Сипаттамасы Қаздың ішкі майын ұсақтап турап, суланған және сығылған ақ нанмен, туралған қайнатылған салқын пиязбен және тік жұмыртқамен, ақжелкенмен, шалфеймен, насыбайгүлмен араластырады, массаға тұз, бұрыш себеді, жақсылап араластырады және дайындалған қаз ұшасын онымен толтырады. . Ұшаны тігіп, аяқтары мен қанаттарын байлап, пеште орташа температурада ет пен тартылған ет дайын болғанға дейін қуырады.