Орыс тіліндегі бұзау еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг бұзау еті (целлюлоза), 100 г бекон, тұз, бұрыш. Қатпарлы қамырды 300 г ұннан дайындаңыз.
Сипаттамасы Бұзау етінің етін шошқа майының тілімдерімен турап, тұз, бұрыш себіңіз де, суықта бірнеше сағатқа жабық ыдысқа салыңыз. Қатпарлы қамырды дайындаңыз, оны қалыңдығы 1 см етіп жайыңыз, ортасына бұзау етін салыңыз да, оны барлық жағынан қамырмен жауып, шеттерін біріктіріңіз. Содан кейін пісіру парағына салыңыз, жұмыртқамен майлаңыз және ыстық пешке салыңыз. Қамыр қызарған кезде отты азайтып, 1,5 - 2 сағат бойы пісіруді жалғастырыңыз.