Төс еті немесе белі бар борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Төс еті немесе ысталған бел 17, сорпа 100, ашытылған қызылша 65, қызылша тұздығы 85, пияз 10, сәбіз 10, ақжелкен (Тамыр) 4, шошқа майы 6, қант 2, қайнатылған картоп 100, қаймақ 15, бұрыш хош иісті, лавр, тұз.
Сипаттамасы Қуырылған сәбіз, ақжелкен, дәмдеуіштер, қант ысталған белде немесе төс етінде қайнатылған сорпаға қосылады, қайнатуды жалғастырады, 10 минуттан кейін текшелерге кесілген маринадталған қызылша, қызылша тұздығын салып, қайтадан қайнатады. . Қызмет көрсету кезінде ысталған ет пен қаймақ тілімі табаққа салынады. Пісірілген картоп бөлек беріледі.