Ән айту пираджини (Пирогтар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамыр үшін: бидай ұны 35, қант 2, сүт 15, ашытқы 2, ас маргарині 5, жұмыртқа 1/10 дана., толтыру үшін: ысталған төс еті 20, пияз 5, қант 1, ұнтақталған бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Толтырма дайындалады: ысталған төс еті теріден тазартылады, текшелерге кесіледі және пиязбен қуырылады, салқындатылады, қант, бұрыш, тұз қосылады және араластырылады. Жарты ай тәрізді пирогтар ашытқы қамырынан кесіліп, жұмыртқамен майланып, пісіріледі.