"Ерекше" печеньелер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер Қамыр үшін: жұмыртқа - 5 дана, қара өрік майы. немесе маргарин - 250 гр., қаймақ - 250 гр., ұн - 3 кесе, сода - 0, 5 шай қасық., Крем үшін: қара өрік майы. - 100 гр., сүт - 6 ас қасық. л., қант - 1 кесе, какао - 2 ас қасық. л., Жаңғақтар (қабығы аршылған) - 1 кесе.
Сипаттамасы Қатты пісірілген жұмыртқалар ұсақ үккіште, ал сары май немесе маргарин ірі үккіште сүртіледі. Өнімдердің қалған бөлігі қосылады (қамырға арналған) және қатты емес қамыр иленеді. Шұжық түрінде жайып, бөліктерге бөліп, әрқайсысын жайып салады. Ортасына жаңғақ дәнінің үстіне қойылады, шеттері қысылады, пирожныйлар пайда болады және майланған пісіру парағында 25-30 минут пісіріледі. Кілегей. Сары майды ерітіп, сүт, қант және какао қосыңыз. 3-4 минут қайнатыңыз. Салқын. Содан кейін жақсылап шайқаңыз. Әрбір печеньенің үстіне кілегей жағыңыз.