Жеміс пудингі (Гавай аралдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүт 500, қант 150, күріш 100, апельсин 40, мандарин 40, алма 30, тәтті шие 20, банан 40, өрік джемі 20, ванилин.
Сипаттамасы Күрішті тәттілендірілген сүтте қайнатады, ванильмен хош иістендіреді, қалыпқа жайып, салқындатады. Кәстрөлге 1-1,5 кесе су құйылады, қант қосылады, қайнатылады, туралған апельсин, мандарин, алма, тәтті шие компоттан немесе джемнен салынады, бірнеше минут қайнатылады және саңылаулы қасықпен шығарылады. Содан кейін ұзынша кесектерге кесілген банандарды бірнеше минут қайнатыңыз. Күріш қосылған пішінді табаққа аударып, жемістермен және банан жиегімен безендіреді. Жемістер қайнатылған Си о қоюландыру үшін қайнатылады және оған өрік джемі қосылады, біртекті масса алынғанша араластырылады. Алынған сироп қызмет етер алдында пудингтің үстіне құйылады.