Жеміс пудингі (Гавай аралдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сүт 500
қант 150
күріш 100
апельсин 40
мандарин 40
алма 30
тәтті шие 20
банан 40
өрік джемі 20
ванилин.
қант 150
күріш 100
апельсин 40
мандарин 40
алма 30
тәтті шие 20
банан 40
өрік джемі 20
ванилин.
Сипаттамасы Күрішті тәттілендірілген сүтте қайнатады, ванильмен хош иістендіреді, қалыпқа жайып, салқындатады. Кәстрөлге 1-1,5 кесе су құйылады, қант қосылады, қайнатылады, туралған апельсин, мандарин, алма, тәтті шие компоттан немесе джемнен салынады, бірнеше минут қайнатылады және саңылаулы қасықпен шығарылады. Содан кейін ұзынша кесектерге кесілген банандарды бірнеше минут қайнатыңыз. Күріш қосылған пішінді табаққа аударып, жемістермен және банан жиегімен безендіреді. Жемістер қайнатылған Си о қоюландыру үшін қайнатылады және оған өрік джемі қосылады, біртекті масса алынғанша араластырылады. Алынған сироп қызмет етер алдында пудингтің үстіне құйылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жеміс пудингі (Гавай аралдары) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сүт 500, қант 150, күріш 100, апельсин 40, мандарин 40, алма 30, тәтті шие 20, банан 40, өрік джемі 20, ванилин.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz



