"Сюрприз" торты - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 1. Сопақша металл табаққа қалыңдығы 1-1,5 см бисквит кесектерін, үстіне қара өрік қабатын салыңыз. балмұздақ немесе пломбир, содан кейін консервіленген жемістер. Олар сондай-ақ балмұздақпен жабылған. Барлығын бисквитпен жабыңыз, ал үстіне қағаз пакеттен қантпен шайқалған белки жіберіңіз. ұнтақпен. Тортты қатты қыздырылған пешке салыңыз да, 2 минут пісіріңіз. қою алтын түске дейін, қызмет көрсетер алдында, торттың айналасына коньякқа малынған қант кесектерін бүктеп, отқа жағыңыз, жарықты сөндіріңіз.
Сипаттамасы 2. Кәдімгі бисквит пісіріледі, металл табаққа салынады (жақсырақ купроникель), консервіленген жемістер немесе туралған апельсиндер бисквитке қойылады, содан кейін балмұздақ барлары, бұл барлар қайтадан консервіленген жемістермен немесе туралған апельсиндермен жабылады және үстіне қант ұнтағы қосылған шайқалған ақуыздар құйылады. . Содан кейін олар бірнеше минут бойы (тікелей табаққа) қуыруға арналған табада (өте жоғары температурада шамамен 260-280 С) пісіреді. Қызмет көрсету кезінде ыдыстың шеттеріне коньякқа малынған қанттың кішкене бөліктері жайылып, отқа жағылады.