Қуырылған ет: Литва стиліндегі қаз, алма қосылған
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1,5-2 келі қаздың ұшасын артық майдан босатып, сыртын және ішін қасық зире мен тұзбен сүртіңіз, майоран қосылған тұз себілген ұсақ алмалармен (мысалы, Тироль, қытай Пепині) толтырыңыз. кесектер). Сары май мен пияз қосылған пісіру парағында қуырыңыз (4 пияз), сорпаның үстіне құйыңыз. Зімбір, майоран және қант қосылған 6-8 жақсы, ірі алманы бөлек пісіріңіз. Оларды қаздың үстіне қойыңыз. Қаздың үстіне тұздық құйыңыз.