Маринадталған қаз орамы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қазды әдеттегідей дайындаңыз. Содан кейін сүйектерді абайлап алып тастаңыз, жайыңыз. Мына қаздың, бұзаудың және 3 фунт бұзаудың бауырын алайық. Барлығын бірге ұсақтап тураңыз, қамыр сияқты ұсақтаңыз, тұз, ұнтақталған қара бұрыш себіңіз, трюфельдердің немесе порчини саңырауқұлақтарының, маринадталған қияр немесе маринадталған қиярдың ортасына салыңыз. Қазды түтікке айналдырып, мықты жіптермен орап, майлыққа тігіп, 2,5 сағат пісіріңіз. Содан кейін құмыраға, кастрюльге салыңыз, ащы сірке суын жартысына дейін сумен құйыңыз (Күркетауық сияқты дайындалады) және қайнатыңыз. 1 айдан астам сақталады.