1,5-2 кг бұзау етін (бүйрек бөлігін) алыңыз, пеште пісіріңіз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы (пешке). Содан кейін астық бойымен жіңішке тілімдерге кесіңіз, металл табаққа салыңыз, әр тілімге Бечамель тұздығын құйыңыз ("Тұздықтар" бөлімін қараңыз), үгітілген ірімшік себіңіз, Бечамель мен май себіңіз, тегістеңіз, 20 минут қайнатыңыз, қызыл қабық пайда болғанша. Картоппен немесе картоп крокеттерімен безендіріңіз ("Тісбасарлар" бөлімін қараңыз). Қуыруға арналған табадан (науадан) шырын ағызыңыз. Тұздық ыдыста бөлек қызмет етіңіз