Пеште қуырылған сиыр етінен қуырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 6 адамға 1,5-2 кг ет алынады. Артық майды кесіп тастаңыз, етті сүйекпен сүлгімен сүртіңіз, жіптерге байлаңыз, тұзбен сүртіңіз және пісіру парағына салыңыз, май құйыңыз, бір стақан суық су құйыңыз және ыстық пешке салыңыз, қызартыңыз. Екі жағына аударыңыз. Май мен сорпаны құйыңыз. Талшықтарды кесіп, сүйектерге салыңыз, тұтас қуырылған сиыр еті ретінде қызмет етіңіз. Сорпаның шырынынан майды алып тастаңыз, сүзгіден өткізіңіз. Қуырылған сиыр етін қуырылған картоп квадраттарымен, картоп крокеттерімен, гүлді қырыққабатпен, жасыл бұршақпен, шарлотт пиязымен, каштанмен, "Пармезан" ірімшігі себілген макаронмен безендіріңіз.