Түкірген қуырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 2-3 кг белді дайындаңыз, пияз кесектеріне себіңіз (2-3 пияз), 1,5 стакан өсімдік майын құйыңыз, 1 тәулікке қалдырыңыз, бұраңыз және 3-4 сағаттан кейін май құйыңыз. Содан кейін тұз себіңіз, бұрыш себіңіз, майланған қағазға ораңыз, түкірікке бекітіңіз (немесе бөртпеге қойыңыз), шырынмен құйып, 3-4 сағат қуырыңыз. Шашлыктың астына пісіру парағын қойыңыз. 15 минутта демалысқа шығар алдында қағазды, тұзды, қоңырды алыңыз. Қуырылған сиыр етін қуырылған картоп квадраттарымен, картоп крокеттерімен, гүлді қырыққабатпен, жасыл бұршақпен, шарлотт пиязымен, каштанмен, "Пармезан" ірімшігі себілген макаронмен безендіріңіз. Қуырылған сиыр етін үгітілген желкек себіңіз.