Қызанақ соусы қосылған қуырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Етті тұз бен бұрышпен дәмдеңіз және қызарғанша барлық жағынан қуырыңыз. Тұмшапешке торға салыңыз да, май ағып кететін ыдыстарды ауыстырып, 40 минут қуырыңыз. Бір порцияда 870 ккал Пиязды аршып, кішкене текшелерге кесіңіз. Мөлдір болғанға дейін қалған еріген сары майға жіберіңіз. Қызанақ пен лавр жапырағын қосыңыз. Баяу отта 20 минут қайнатыңыз, соңында тимьян, тұз және қара бұрыш қосыңыз. Қуырылған сиыр етінің үстіне құйып, сөндірілген пеште 20 минутқа қалдырыңыз. Гарнирге қуырылған картопты ұсынған жақсы.