Шақшука (Израиль тағамы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 жұмыртқа, 2 пияз, 2 түйір туралған сарымсақ, 2 ас қасық. қасық май, 500 г қызанақ, 2 тәтті бұрыш, 1/2 шай қасық тұз, қара бұрыш, туралған көк (ақжелкен, жалбыз, аскөк, насыбайгүл). Майды қыздырыңыз, оған майдалап туралған пияз бен сарымсақты қуырыңыз, майдалап туралған бұрыш, сондай-ақ аршылған және тілімдерге кесілген қызанақты қосыңыз. Тұз және бұрыш қосып, 20-30 минут қайнатыңыз. Жұмыртқадан жұмыртқаны пісіріп, оны дайын тағамға салыңыз. Жаңа піскен шөптерге себіңіз.