Нан үгіндісінде қуырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр етін пленкалардан тазалаңыз (арқа бөлігі немесе жамбас - 0,5 кг), талшықтар бойынша тілімдерге кесіңіз және қатты ұрыңыз. Тұздалған және бұрышталған жұмыртқаға салып, нан үгіндісіне салып, екі жағын ыстық майға қуырыңыз - алдымен жоғары температурада, содан кейін баяу отта. Қуырылған ет кесектерін қыздырылған табаққа салыңыз, қуыру кезінде алынған сүзілген шырын мен еріген сары майды құйыңыз. Қуырылған картоп пен көкөністерді сары майға қайнатылған немесе бұқтырылған сол ыдысқа салыңыз.