Бұқтырылған ет, қырыққабат қосылған ашытылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ол келесідей дайындалады: бекон майдалап туралған, қуырылған. Қуыруды (сықырлауды) тоқтатқан кезде майдалап қосыңыз. туралған пияз, сәбіз және қуырылған. Етті кішкене кесектерге кесіңіз, үй майына қуырыңыз, 1 см су құйыңыз және тұз, бұрыш қосып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Қырыққабатты сабағынан сұрыптаңыз, шайыңыз, сонымен қатар беконға сөндіріңіз. Дайын қырыққабатқа ет, қуырылған пияз, сәбіз және қытырлақ салыңыз, қуырылған бұтақтардың немесе шошқа етінің бөліктерін қосуға болады. Мұның бәрін терең табаға салыңыз, қақпақпен жабыңыз және дайын болғанға дейін баяу отта қайнатыңыз, ұшаның соңында лавр жапырағын салыңыз.