Өз шырынында қызанақ қосылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 800 г ет (сиыр немесе шошқа еті), 300 г пияз, 300 г сәбіз, 1 банка қызанақ өз шырынында, дәміне қарай тұз бен бұрыш, тимьян.
Сипаттамасы Етті ірі кесектерге бөліп, майға қуырыңыз. Пиязды бөлек қуырыңыз, сәбізді бөлек қуырыңыз. Пиязды, етті, сәбізді терең ыдысқа қабаттарға салыңыз, тұз бен бұрыш қосыңыз. Қызанақтарды аршып, кесектерге бөліп, дайындалған ет пен көкөністерге салыңыз. Банкадан қызанақ шырынын қосыңыз. Дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Пісіру аяқталғанға дейін бірнеше минут бұрын дәміне қарай тимьян қосыңыз (бірақ көп емес).