1,5 кг аралас тартылған 6 (600 граммға 900 грамм сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сиыр еті 900 г. шошқа еті 600 г. жұмыртқа 6 дана. пияз 2-3 дана.
Сипаттамасы шошқа еті) бір-екі жұмыртқа, тұз, бұрыш шайқаңыз. Қажет болса, суланған ақ нанды қалауыңыз бойынша қосуға болады. Фаршты шеңбер түрінде салқын, дымқыл зығыр сүлгімен жайып саламыз. Толтырманы осы шеңбердің ортасына салыңыз: ірі туралған тік жұмыртқалар (4 дана) және қуырылған пияз. Содан кейін, сүлгімен өзімізге көмектесіп, фаршты нанның пішініне келтіреміз, сонда салмасы толығымен ішінде болады. Фаршты фольгаға абайлап салыңыз да, оны еркін жауып қойыңыз. Біз пешке орташа отта 2-2,5 сағатқа қоямыз, мезгіл-мезгіл "Нанды" алынған шырынмен суарамыз. Сіз бұл тағамды гарнирмен бірге екінші тағам ретінде де, салқын немесе ыстық тағамдар ретінде де пайдалана аласыз. Қонақтардың үлкен қабылдауы жағдайында "Қоянды" өте үлкен мөлшерде жасауға болады, содан кейін жұмыртқаны толығымен толтыруға салуға болады.